Se adauga conopida intr-un bol mare si se presara cu faina, curcuma, sare si o lingura de ulei. Se amesteca bine.
Se incalzeste restul de ulei, intr-o tigaie mare, la foc mediu. Se adauga conopida si chiliul taiat in jumatate, longitudinal si se calesc 5-6 minute.
Se adauga coriandrul, semintele de fenicul si cuminul si se mai gatesc 1 minut.
Se reduce focul, se adauga pasata si mazarea, se acopera tigaia cu un capac si se lasa 6-7 minute, amestecand din cand in cand.
Pentru toppingul crocant, se taie usturoiul in felii subtiri, la fel ca si chiliul. Ghimbirul se taie julienne.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga frunzele de curry, apoi ghimbirul si se gatesc 20 de secunde. Se reduce focul si se adauga usturoiul si chiliul. Se soteaza cateva minute, pana cand totul devine crocant.
Se presara peste conopida.