Conopida cu rosii si spanac

de laylalala in Mancaruri de post, 12 Mai 2010 | 6080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa, tocata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita herbes de provence
  • 1 lingurita majoran
  • 1 capatana de conopida, rupta in bucatele
  • 1 conserva (400 gr) rosii tocate
  • 250 gr spanac congelat, decongelat
  • 1 lingura zeama proaspata de lamaie
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu rosii si spanac:

Caleste ceapa in 1 lingura ulei de masline pana se inmoaie, aprox. 5-7 minute.Adauga bucatelele de conpoida, 1 lingurita herbes de provence, 1 lingurita majoran, conserva de rosii si 300 ml apa si lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 10-15 minute pana cand conopida s-a fiert iar bucatile de rosii s-au spart.

Adauga spanacul, amesteca si mai lasa compozitia pe foc inca 3-5 minute.Adauga zeama de lamaie, asezoneaza dupa gust si serveste preparatul cu paine sau orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu rosii si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu spanac (de post)