Conopida frantuzeasca

de amalia01 in Mancaruri de legume, 13 Sep 2013 | 7496 vizualizari

 

Un deliciu de toamna!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivita
  • 2 oua
  • pastrama din piept de pui
  • telemea rasa
  • 1 cutie crema de branza cu smantana "ceva fin"
  • ulei
  • sare
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida frantuzeasca:

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare

Ouale se bat cu putina sare

Pieptul se taie cubulete

Un vas termorezistent se unge cu putin ulei

Se aseaza un strat de conopida, apoi telemea rasa , piept de pui si ou batut...alternam pana la epuizarea ingredientelor, avand grija sa incheiem cu ou

Pe deasupra punem crema de branza si presaram pesmet

Dam la cuptor pentru cca 30 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]