Conopida la cuptor

de violette in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2010 | 11229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  o conopida,
  •  2 cepe
  •  2 oua
  • 2-3 linguri de smantana
  •  150 gr. cascaval
  •  200 gr.sunculita
  • 50 gr. unt
  •  sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor:

 Conopida se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare(nu se fierbe de tot ci doar pe jumatate).

Ceapa se caleste in unt iar apoi se adauga sunculita taiata cubulete.

Se aseaza intr-un vas un strat de ceapa calita apoi unul de conopida, se condimenteaza cu sare si piper si se continua tot asa terminand cu un strat de conopida.

Ouale se bat bine cu smantana iar apoi se amesteca cu cascavalul ras, iar compozitia obtinuta se adauda peste conopida.

 Se da la cuptor pentru aproximativ 40-45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]