- 100 gr unt
- 100 gr zahar
- 1 ou
- 50 ml lapte
- coaja rasa de la 1 lamaie
- 250 gr faina
- ½ lingurita praf de copt
- ½ lingurita bicarbonat de sodiu
- 150 gr fulgi de ciocolata alba
 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 25
																												Timp de preparare: sub 30 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Cookies cu fulgi de ciocolata alba:
						
    - Incinge cuptorul la 190˚C.
- Intr-un  vas amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Intr-un  bol bate untul cu zaharul. Incorporeaza oul urmat de lapte si coaja de  lamaie. Inglobeaza ingredientele uscate.
- Intr-o  tava cu foaie de copt aseaza cu o lingurita/lingura bilute de aluat. Da  biscuitii la copt 8-12 minute. Lasa bicuitii sa se raceasca 15-20  minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cookies cu fulgi de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.