Copanele cu bambus la cuptor

de Tabita _ in Pui, 16 Mar 2016 | 2853 vizualizari

 

O mancarica gustoasa si aromata. 
Pentru un plus de roma puteti adauga putin ghimbir. Eu am uitat sa-l adaug. ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 borcan bambus
  • 2 morcovi
  • 3 catei usturoi
  • ulei de masline
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • ghimbir (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu bambus la cuptor:

Mai intai se pregateste carnea. Se decongeleaza, se spala si se freaca cu sare si piper, apoi se aseaza intr-un vas termorezistent. 

Se adauga apoi bambusul scurs de apa, apoi morcovii dati pe razatoarea mica si cateii de usturoi. Apoi uleiul de masline, condimentele si putina apa.

Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit la foc mediu.

Se lasa aproximativ 30 de minute, apoi se scoate folia si se mai lasa pana cand se rumeneste frumos deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu bambus la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

Tabita _ 1

17.03.2016, 12:12

Multumesc Camelia.

Rocsi 1

17.03.2016, 19:50

Iau si eu un copanel!

Tabita _ 1

17.03.2016, 20:13

Rocsi te servesc cu drag.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]