Copanele false

de lili in Pui, 4 Noi 2011 | 6016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • ceapa
  • usturoi
  • ardeu rosu sau gogosar
  •  un ou
  • vegeta
  • piper
  • pasta de ardeu

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele false:

Luam pielea de pe copanele. Capatul de la os il lasam catre piele, deci il vom taia cu securicea. Carnea o macinam si o amestecam cu ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, gogosarul taiat marunt si condimente dupa gust. Amestecam bine toate si umplem pielea luata de pe copanele. La capat le prindem cu scobitoare. Le punem in tava, alaturi de o ceapa , usturoi, vegeta, putina pasta de ardeu si apa .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele false" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

04.11.2011, 20:47

sunt grozave..am vazut ca a facut o doamna saptamana trecuta la cireasa de pe tort....bravo!!!

mamaieelena 1

05.11.2011, 07:09

super arata

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 14:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute