Copanele in sos dulce-picant

de alinutzika in Mancaruri cu carne, 15 Mai 2012 | 4152 vizualizari

 

Un sos ataaaaaat de bun..iar copanelele sunt absolut grozave! Merg servite simplu, doar in sosul lor, sau cu piure, orez. etc.

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele pui
  • 200 ml must sau suc proaspat de struguri
  • 100 ml pasta de rosii
  • 1 lingura miere
  • 3 linguri ketchup picant
  • 1/2 lingurita boia iute
  • sare, piper
  • oregano uscat, busuioc uscat, rozmarin uscat --cate putin din fiecare
  • 3 linguri ulei masline
  • 3 catei usturoi tocati
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele in sos dulce-picant:

Din miere, must, condimente,ketchup, boia iute si usturoi tocat se face un sos, amestecand toate ingredientele intr-un castron. Se adauga copanelele si se amesteca iar. Se dau la frigider cel putin 2 ore, sa se imbine aromele.

Intr-un vas termorezistent, se adauga uleiul de masline, apoi copanelele cu tot cu sos si se dau la cuptor cu vasul acoperit, la foc mediu, pana sunt gata. Se pot face si pe aragaz, la fel de bine. Cum doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele in sos dulce-picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

marinicayou10 1

16.05.2012, 00:28

bun bun

Sim0na 1

16.05.2012, 10:42

Ce pofta mi-ai facut... Trebuie sa astept pana la toamna, cand se face mustul..

alinutzika 1

16.05.2012, 22:50

Simona....eu zic ca merge si cu vin daca e mai dulce

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca