Corabioare cu arpacas si piept de pui

de mimmi in Pui, 20 Iul 2012 | 5194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana arpacas inmuiat in apa pentru cca 2 ore,
  • ½ piept de pui,
  • 1 conserva mazare,
  • 2 cepe mici,
  • ardei iute,
  • ½ dovlecel (nu se vede in poza cu ingredientele pentru ca l-am adaugam ulterior),
  • 3-4 linguri zacusca de ciuperci-optional,
  • 2 linguri sos de soya,
  • sare,piper,
  • patrunjel proaspat,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare cu arpacas si piept de pui:

Taiem dovlecelul si pieptul de pui cubulete. Tocam ceapa si ardeiul iute. Intr-o tigaie,punem dovlecelui,ceapa,ardeiul iute,pieptul de pui si sosul de soya si le lasam pe foc mic,pana se inmoaie putin. In loc de sosul de soya,puteti cali ingredinetele intr-o lingura de ulei. Dupa ce s-a inmuiat dovlecelul,adaugam arpacasul si ½ cana apa,lasam sa fiarba cca 25 de minute. Cand scade apa,mai completam pana ce gustati arpacasul si nu mai este tare. Condimentam cu sare si piper dupa gust. La sfarsit,adaugam zacusca de ciuperci si patrunjel tocat marunt si mai amestecam putin pe foc. Servim cu salata de legume sau muraturi.  

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare cu arpacas si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede la tigaie