Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata

de Bucataras Medi in Pui, 8 Oct 2012 | 5621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 fileuri de piept de pui
  • 5 ardei grasi rosii
  • 8 felii de slaninuta afumata
  • un pahar cu vin alb sec
  • rozmarin
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata:

Fileurile de piept de pui se condimenteaza cu rozmarin, sare si piper. Peste fiecare bucata de file asezam cate o felie subtire de slaninuta afumata, apoi rulam si prindem in scobitori. Ardeiul gras (4 bucati) curatat si spalat il taiem in jumatati. In fiecare jumatate de ardei gras asezam cate un rulou. Cand corabioarele sunt gata le asezam intr-un vas peste care turnam un pahar cu vin alb .Printre corabioare intercalam fasii de ardei gras si frunze de patrunjel. Dam la cuptor ,avand grija ca din cand in cand sa stropim corabioarele cu sosul din vas. Daca mai este nevoie putem sa mai adaugam vin sau apa. Cand carnea este bine facuta si rumena ,scoatem din cuptor .Indepartam scobitorile si servim calde!

Va astept cu drag la masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Alinutza80 1

13.10.2012, 21:04

arata foarte bine

andreea_angelo 1

13.11.2012, 16:49

fara cuvinte,arata minunattt

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor