Cordon bleu

de LUK in Porc, 26 Dec 2010 | 6941 vizualizari

 

Asa cum il face sotul meu....

 

INGREDIENTE

  • 14 felii de muschi file de porc
  • 14 felii de sunca
  • 14 bucati de cascaval
  • ou
  • pesmet
  • sare,piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Feliile de muschi file se bat cu ciocanul de snitel si se condimenteaza cu sare si piper.Peste felia de snitel se pune o felie de sunca,apoi o bucata de cascaval si se ruleaza.Se bate oul cu putina sare.Rulourile se dau prin pesmet,apoi prin ou si apoi din nou prin pesmet si se prajesc f bine in uleiul incins.

Nu am dat cantitati pentru ca depinde fiecare cate portii vrea sa faca...

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc cu cascaval