Cordon Bleu

de Miha in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2011 | 22653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • ~ 100 g cascaval
  • 8-10  felii sunca (in functie de cat de mari ies bucatile de piept)
  • sare si piper
  • cimbru si busuioc
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Pieptul de pui se feliaza. Fiecare jumatate de piept se taie in doua. Vom avea astfel 4 bucati pe care le acoperim cu folie alimentara si le batem cu ciocanul de snitele pana se subtiaza.

Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru si busuioc. sau oricare alte condimente va plac. Acoperim toata suprafata cu felii subtiri de sunca si 1 felie de cascaval. Felia de cascaval o punem doar pe un capat. Se ruleaza cat mai strans.

Oul se bat bine cu un praf de sare, se adauga faina si se omogenizeaza. Pesmetul se pune pe o farfurie. Fiecare rulou se trece prin compozitia de ou cu faina, apoi prin pesmet. Pesmetul trebuie sa acopere foarte bine ruloul, mai ales pe capete, sa nu se scurga cascavalul ce se va topi in timpul prajirii.

Daca doriti o crusta mai groasa operatiunea se va repeta.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei bine incins. Se scot pe un prosop de hartie, pentru a absorbi excesul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu spanac si cascaval