Cornete crocante si dulci

de lia maria in Prajituri, 13 Dec 2010 | 10229 vizualizari

 

Un desert foarte rapid, crocant, gustos si racoros.

 

INGREDIENTE

  • 2 lipii (din comert)
  • Frisca Hulala
  • Fructe (la alegere)
  • Ulei de palmier (pt prajit)
  • Ciocolata pt décor
  • 1 lingura zahar praf pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete crocante si dulci:

Luam lipia, o taiem in patru si ajutandu-ne de o scobitoare, formam cate un cornet (vezi poza) din fiecare bucata. Cu o a doua scobitoare, fixata la gura cornetului, vom pastra deschizatura, pentru al putea umple.

Incingem uleiul in friteuza, la 190˚. Punem in sita, cateva cornete si le scufundam pentru un minut, apoi le scoatem pe servet absorbant. Pana se racesc cornetele vom pregati umplutura.

Batem frisca, adaugam fructe si umplem cornetele. Presaram peste ele, putin zahar praf si ornam frisca cu ciocolata.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

cornetele umplute si lasate la rece,de pe o zi pe alta,se vor inmuia,nu vor mai ramane crocante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete crocante si dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Milch schnitte sau "felii cu lapte"