Cornulete cu bors

de ionela2682 in Dulciuri, 10 Feb 2010 | 41914 vizualizari

COMENTARII (5)

liana_geicu 1

10.02.2010, 22:22

Ce imi plac cornuletele, mama mea le face cu gem, dar si cu rahat sunt foarte bune!

rivka 1

10.02.2010, 23:15

sunt sigura ca daca sunt facute cu untura sunt fff fragede, aluatul facut cu untura de porc iese intr-un fel anume, edrept.

ionela2682 1

11.02.2010, 09:14

da e adevarat iese un fel de aluat foietaj si sunt foarte bune!

Teo 1

11.02.2010, 22:46

tocmai le-am terminat si eu de pudrat; in loc de bors eu folosesc vin alb ;o sa postez si eu zilele acestea;

ionela2682 1

12.02.2010, 15:50

interesant ,vin alb? cred ca ies super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu untura si gem