Cornulete cu gem

de claudiamarincus in Dulciuri, 24 Feb 2013 | 4735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou,
  • 3 linguri de zahar,
  • o cana de untura,
  • 7 linguri de apa,
  • 2 linguri de otet,
  • un praf de copt,
  • faina cat cuprinde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu gem:

Se pun cam 300 de grame de faina intr-un bol peste care se adauga untura,oul apa,zaharul si la sfarsit praful de copt stins cu otet.

Se amesteca toate ingredientele bine pana se omogenizeaza si se mai adauga faina sa fie usor de modelat.

Se lasa la dospit 20 de minute apoi se intinde din aluat pe masa tapetata cu faina si se taie dupa preferinte.

Se pune gem sau dulceata si se ruleaza.Se dau la copt iar apoi se dau prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete cu rahat