Cornulete cu rahat rosu:))

de mena29 in Dulciuri, 10 Ian 2012 | 4144 vizualizari

 

Pentru atunci cand vreti sa faceti ceva dulce dar nu prea dulce si sa nu va i-a foarte mult timp.Foarte rapid se pregatesc si tot asa de rapid dispar din farfurie:P

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foetaj de 400 g
  • 200 g rahat rosu
  • optional zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat rosu:)):

Dezghetam aluatul foetaj si-l intindem pe un suport de lemn. Este indicat sa lucram cu aluatul foarte rece deoarece daca se incalzeste, il vom manevra mai greu, se va lipi de suportul de lemn si noi nu vrem asta, asa ca daca e nevoie, il mai bagam dupa ce s-a dezghetat,la frigider, asa vreo 30 minute. Cand scoatem aluatul de la frigider trasam cu o rola fasii pe care apoi le vom transa in triunghiuri mai ascutite. La baza triunghiului vom pune cate o bucata de rahat rosu :)) si-l vom rula cu aluatul spre varful triunghiului. Coacem cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt, la 180 grade C, aproximativ 15 minute.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat rosu:))" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Bya Ralu 1

09.02.2012, 16:11

cele mai bune

mena29 1

09.02.2012, 16:33

ma bucur ca-ti plac!

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:10

foarte buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete de post cu pudra de roscove si rahat