Cornulete din foietaj cu rahat

de MIUTA in Dulciuri, 20 Mar 2011 | 21121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj frantuzesc
  • rahat colorat
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete din foietaj cu rahat:

-Se decongeleaza foaia de aluat frantuzesc.

-Se taie patratele.

-In fiecare patratel se pune o bucata de rahat si se ruleaza ca la cornulete.

Se pun cornuletele intr-o tava in care am pus hartie de copt si se dau la cuptor pentru 30 minute.

Se scot si se lasa la racit.Cand sunt reci se dau cornuletele prin zahar pudra cu aroma de vanilie.Este un desert rapid si foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete din foietaj cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]