Cornulete din foietaj cu rahat

de Tabita _ in Dulciuri, 22 Mar 2014 | 15632 vizualizari

 

Ceva dulce si rapid

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • rahat
  • zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete din foietaj cu rahat:

Se scoate aluatul de la rece si se taie in triunghiuri.

Se taie rahatul, se aseaza pe fiecare triunghi si se ruleaza.

Se pun cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt. 

Se dau la cuptorul preincalzit la 180-190°C. 

Dupa 15 minute se scot, se pudreaza cu zahar pudra si se servesc.

Guten Appetit!

TIPS-URI

1

Puteti folosi si alte umpluturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete din foietaj cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (39)

nadea68 1

22.03.2014, 22:08

simplu si bun

Tabita _ 1

22.03.2014, 23:09

Asa e Nadea

gio 1

26.03.2014, 17:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]