Cornulete foarte fragede

de kamy in Dulciuri, 10 Feb 2011 | 36407 vizualizari

 

Pentru ca din pachetul de foietaj mi-a ramas o foaie de aluat,am zis sa fac si ceva dulce.
Am facut cornulete umplute cu dulceata de gutui,de mere si rahat.Sunt super fragede dar cam putine dintr-o foaie.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • dulceata de gutui
  • dulceata de mere
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete foarte fragede:

Aluatul l-am intins cu sucitorul l-am taiat in 2 si fiecare parte in triunghiuri pe care am pus dulceata sau rahat si am rulat.

Am tapetat o tava cu hartie de copt,am asezat cornuletele,le-am uns cu ou si le-am bagat in cuptorul incins,la foc mic.

Cand capata o culoare aurie,se scot pe o farfurie si se pudreaza ca zahar.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete foarte fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede