Cornuri cu nutella

de adry88 in Dulciuri, 25 Apr 2013 | 5701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri miere de albine
  • 1 plic drojdie uscata
  • 50 g unt
  • 2 linguri smantana
  • 250 ml lapte
  • nutella
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu nutella:

Cernem faina intr-un bol mai mare,adaugam drojdia dizolvata in putina apa, si lasam sa dospesca 10 min.

Intr-un ibric adaugam laptele si untul,punem pe foc pana se incalzeste putin,adaugam mierea,smantana si amestecam bine.

Pe marginea la faina adaugam sarea si incepem sa framantam adaugand treptat amestecul de lapte.

Framantam o coca elastica si nelipicioasa,acoperim si lasma la dospit pana isi dubleaza volumul,

Intidem coca intr-o foaie subtire si taiem triunghiuri.

Pe partea mai lata punem nutella si rulam.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 20-25 min,pana se rumesc frumos.

 

TIPS-URI

1

eu am facut si cu dulceata de capsuni

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

adry88 1

26.04.2013, 07:52

Emacristina 1

27.06.2013, 21:45

frumuseleee

adry88 1

27.06.2013, 23:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]