Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 9660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 25 gr de drojdie proaspata
  • 5 oua
  • 2 lg de zahar
  • 300 gr de lapte
  • 12 lg de ulei
  • un praf de sare
  • 100 gr salam
  • 100 gr sunca
  • 100 gr cascaval Delaco
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco:

Drojdia se dizolva impreuna cu zaharul in laptele cald. Faina se pune intr-un bol, se adauga 4 oua, laptele cu zaharul si drojdia dizolvata, untul. Se framanta un aluat elastic. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Pentru umplutura cascavalul se rade.

Aluatul crescut se imparte in 2 parti egale, o parte se lasa, iar cealalta parte se imparte in 8 parti egale. Se intind oval si o jumatate va fi crestata longitudinal, iar pe cealalta se pune umplutura (o felie de salam, sunca si presaram cascaval), se ruleaza si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung cu oul ramas si se baga la cuptorul preincalzit la 200 grade pana se rumenesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Xandrinne 1

13.02.2015, 21:40

Tare bune!

Panacris 1

08.12.2016, 09:14

Cum de le-am ratat???? ? :S Super buneee!

reisnaor_2006 1

12.12.2016, 13:03

multumesc Cristina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri sarate cu branza - Reteta de aperitiv gustos