Coronita cu ciocolata

de lacrimioara in Prajituri, 25 Noi 2011 | 3523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciocolata menaj  (eu am pus de lapte ca nu am avut menaj),
  • 250 g unt,
  • 200 g zahar,
  • 6 oua,
  • 8 linguri lapte,
  • 500g faina,
  • 1 pliculet praf de copt,
  • 1 pliculet zahar  vanilat,
  • putina sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu ciocolata:

Se freaca untul cu zaharul bine bine ,se adauga sarea,zaharul vanilat,ouale unul cate unul,faina amestecata cu praful de copt si laptele putin cate putin.

Radem jumatate din ciocolata si o  incorporam in aluat .

Cealalta jumatate o rupem bucatele si o amestecam in aluat.

Se toarna aluatul intr-o forma rotunda cu gaura in mijloc  sau forma de tort si dam la copt o ora.

Se probeaza cu scobitoarea.

Cand se raceste se pudraza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coronita cu ciocolata, stafide si scortisoara