Coronita de post cu cacao si aroma de portocale

de Angelina_Elena in Prajituri, 28 Noi 2012 | 9485 vizualizari

 

By Miha!:-*>:D

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • putin sofran
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita de post cu cacao si aroma de portocale:

Intr-un vas punem zaharul, zaharul vanilat, uleiul, un praf de sare si mixam pana se topeste zaharul.

Adaugam apoi apa minerala.

Faina cernuta o amestecam cu praful de copt, si o adaugam peste compozitia lichida impreuna cu esenta de portocale si sofranul.

Intr-un bol punem 5 linguri din compozitia alba, adaugam cacaoa si omogenizam.

Tapetam o tava de guguluf/de chec cu ulei , si turnam jumatate din compozitia alba, apoi compozitia de cacao, iar deaupra cealalta jumatate din compozitia alba.

Dam tava la cuptorul preincalzit, si lasam pana se rumeneste usor deasupra si trece testul scobitorii.

E cel mai grozav, delicios si parfumat chec de post pe care l-am mancat!

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de post cu cacao si aroma de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]