Costine cu miere la tigaie

de yafa in Porc, 19 Sep 2010 | 5540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 costine de porc(~600g)
  • 3linguri de ulei
  • 1lingura mare cu miere
  • 1lingura mare cu sweet chilli sos
  • 3catei de usturoi
  • sare, piper
  • condimente pentru carne( amestec cu coriandru, paprica, ghimbir)
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costine cu miere la tigaie:

Amestecam uleiul cu mierea si sosul sweet chilli. Spalam carnea si o asezam in acest amestec intorcand pe ambele parti, acoperim cu folie alimentara si lasam cam 15 minute la odihna. 

Punem intr-o tigaie carnea si marinada, adaugam usturoiul taiat maruntel, condimentele pentru carne si saram si piperam.

Acoperim totul cu apa si asezam pe foc tigaia cu capac. Lasam sa fiarba , adaugand din cand in cand apa pana carnea devine tandra.

Lasam sa scada tot lichidul si carnea sa inceapa sa se rumeneasca in tigaie, intoarcem din cand in cand. Atentie la foc sa nu se arda mierea care va forma un sos gros in tigaie.

Cand carnita este bine rumenita si glasata cu sosul de miere este gata, taiam o ceapa rosie si ardeiul iute si asezam deasupra, amestecam putin in tigaie acoperim cateva minute.

Servim cu garnituri dupa plac. Noi am avut alaturi spaghete cu legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costine cu miere la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu miere si portocala