Costite de porc glazurate cu cartofi batuti

de Sidy in Porc, 26 Ian 2012 | 6618 vizualizari

 

O reteta delicioasa de coaste de porc glazurate simpla si usor de facut...
Cum afara s-a racit tare , aveam nevoie de o mancare mai consistenta, asa ca m-am apucat de lucru ca de mult aveam eu ideea asta de a face aceste costite...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • 2-3 linguri untura
  • sare
  • piper
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri sos de soia
  • putina crema Gulas iute
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc glazurate cu cartofi batuti:

Portionam coastele si le taiem in felii dupa osul lor.

1-2 linguri untura le punem la topit intr-o cratita.

Coastele taiate le asezonam pe ambele parti si apoi le punem in untura incinsa si le calim bine pe toate partile.

Cand au prins o crusta deasupra adaugam doua cani cu apa sa acopere costitele, le punem pe foc mediu, acoperite si le lasam sa se patrunda bine.

Cand apa a scazut de tot si carnea de pe coaste este moale, mai adaugam o lingura cu untura. Dupa ce s-a topit punem mierea, sosul de soia si pasta Gulas , lasand coastele sa se prajeasca cu crusta aramie deasupra.

Cartofilor facuti piure le mai adaugam putin lapte cald si ii batem bine cu mixerul pina se fac ca si o crema spumoasa.

Servin costitele cu piureul batut si cu muraturi.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc glazurate cu cartofi batuti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite de porc marinate cu cartofi evantai