Costite de porc la cuptor

de meosiris in Porc, 17 Feb 2012 | 12392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 costite de porc
  • 1 portocala
  • 1 chilli
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 3 linguri miere de albine
  • ulei.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc la cuptor:

Spalam bine costitele si le lasam pe o farfurie. Intre timp, curatam si spalam cateii de usturoi, ii pisam bine apoi ii amestecam cu ardeiul iute curatat de seminte si taiat foarte marunt, boia de ardei dulce si coaja de portocala rasa. Cu acest amestec ungem bine costitele si le lasam 2 ore la rece in frigider.

Dupa ce a trecut acest interval de timp, le scoatem si le punem in tava unsa cu putin ulei. Le acoperim cu folie de aluminiu sau cu un capac si le lasam 1 ora la 170C. Scoatem tava si turnam deasupra costitelor sucul de portocala amestecat cu mierea de albine. Introducem iarasi tava in cuptor, de data asta neacoperita si lasam sa se rumeneasca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Angelina_Elena 1

17.02.2012, 23:12

ce bine arata

iry-gabriela 1

17.02.2012, 23:26

wauuuuu....bun

meosiris 1

19.02.2012, 11:24

Sunt delicioase! La noi au trecut pe lista de favorite.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite afumate la gratar cu sos de usturoi