Cosulet crocant de cascaval cu buline colorate

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2010 | 5825 vizualizari

 

tot findca imi place sa rontai ceva cu branza :)

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri branza
  • 3 linguri cascaval Delaco
  • 1 lingura pesmet
  • 1 praf de curry
  • 1 varf cutit de unt
  • pt.buline :ardei rosu, ardei verde, 1/2 ou fiert, 2 -3 rondele cartofi fierti
  • pt.crema de cascaval vezi aici reteta http://www.bucataras.ro/retete/12857/supa-cremoasa-de-cascaval.html#com155174
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulet crocant de cascaval cu buline colorate:

am ras marunt branza si cascavalul, am amestecat cu pesmetul si untul,am dat un praf de curry.Am lasat putin la rece si apoi am strans cu degetele faramitele pana ce s-au tasat pe o forma ondulata de mini tarta.Am repetat operatiunea si mi-au iesit 2 forme.Le-am dat la cuptorul incins si le-am lasat sa se rumeneasca.Apoi se scot si se dau la rece.Se umplu cu buline de ardei colorati, albus si galbenus de ou si cartofi fierti cu sare.Puteti servi asa simpli sau amestecati bulinutele colorate cu crema de cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet crocant de cascaval cu buline colorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

epurasha2bb 1

06.11.2010, 11:35

multumesc fetelor! ma bucur ca va plac trasnaile mele din bucatarie!

oana_pisicutza16 1

02.04.2012, 23:31

foarte dragut cosuletul

epurasha2bb 1

10.04.2012, 17:00

mersi Oana !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu telemea si cascaval