Cosulete cu spanac si branza

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2016 | 4789 vizualizari

 

Minunate pentru pachet.

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat congelat
  • 250 g spanac congelat
  • 100 g branza Edamer
  • 100 g telemea de vaca
  • 3 oua
  • un cub de unt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu spanac si branza:

Lasam aluatul sa se decongeleze.Tocam rondelele de spanac congelat si le punem pe foc impreuna cu  untul.Lasam pe foc pana scade tot lichidul. Batem ouale si le amestecam cu telemeaua si branza Edamer rase. Adaugam si spanacul calit.

Taiem patratele din aluatul decongelat. Asezam fiecare bucata de aluat in formele tavii de briose. Peste aluat presaram putina branza Edamer rasa, apoi compozitia de spanac si branza.

Mi-a ramas o bucatica de aluat pe care am taiat-o fasii. Peste fiecare cosulet umplut cu spanac am asezat cate o fasie de aluat.

Introducem tava in cuptorul preincalzit pana se rumeneste foietajul,iar umplutura se coace.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Dulciuri cu Georgiana 1

22.04.2016, 08:25

Multumesc !

CameliaR 1

12.05.2016, 11:35

Ce cosulete minunate! Super delicioasa si umplutura!

Dulciuri cu Georgiana 1

12.05.2016, 12:59

Multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]