Cotlet de porc cu cartofi taranesti

de carmenvlad in Porc, 26 Mar 2011 | 11217 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 4-6 bucati cotlet de porc
  • 1 kg cartofi
  • 200 g sunculita taraneasca
  • 50 ml ulei
  • 2 cepe mici
  • Sare si piper dupa gust
  • 2 lingurite condimente pentru porc
  • ½ lingurita maghiran
  • ½ lingurita busuioc
  • Patrunjel verde tocat

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cartofi taranesti:

Cotletele se bat usor cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu condimentele de porc, sare si piper, maghiran si se dau la rece pentru o ora. Apoi se pun pe gratar si se rumenesc bine si pe o parte si pe cealalta. Se pun intr-un castron bucatile de cotlet si se acopera sa stea calde.
Cartofii se curata, se taie cubulete potrivite si se fierb in apa cu sare. Se taie sunculita in bucatele mici si se prajeste in ulei. Se adauga ceapa tocata marunt si se caleste cu sunculita. Cartofii scursi de apa se adauga peste ceapa si sunculita, se potriveste de sare si piper si se mai lasa pe foc 5 minute. Se presara busuioc si patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]