Cotlet de porc cu cascaval

de MotanLaOale in Porc, 8 Apr 2016 | 15268 vizualizari

 

Am vazut undeva si mi-a ramas pe retina si am zis sa-l fac ca nu are de ce sa nu fie bun. A iesit foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 600g cotlet de porc fara os
  • 200g cascaval Delaco ras
  • 1 lingura smantana
  • boia
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cascaval:

Cotletele de porc se fasoneaza, se spala si se usuca cu un prosop absorbant.

Se presara cu boia, sare, piper pe ambele parti.

Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins, 5 minute pe fiecare parte.

Cand sunt facute se scot pe o farfurie si se lasa putin la racit.

Cascavalul ras se amesteca cu smantana bine, bine.

Se pun cotletele prajite intr-o tava unsa cu ulei si se pune deasupra fiecaruia cascaval amestecat cu smantana.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, pana se rumeneste cascavalul putin.

Cascavalul care se scurge de pe cotlete in tava este un deliciu.

Se scot din tava si se mananca cu orice garnitura si salata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

MotanLaOale 1

05.05.2016, 08:27

Panacris 1

05.01.2017, 18:22

Pffff, nu știu cum de am ratat minunația asta Mâine nu, dar sâmbătă sigur se va executa

MotanLaOale 1

05.01.2017, 18:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]