Cotlet de porc cu os la cuptor!

de Panacris in Porc, 19 Iun 2013 | 10985 vizualizari

 

Un fel principal sățios!

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc cca. 1500 g într-o bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • ciuperci albe cca. 500 g,
  • ceapă roșie cca. 3 bucăți,
  • ardei verde 1 bucată,
  • ulei de măsline,
  • bacon cca. 50 g,
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu os la cuptor!:

Cotletul se feliază după forma oaselor și se asezonează de sare, piper și boia, și se așează înt-un vas tremorezistent.

Ciupercile, ceapa să ardeiul se curăță. Ceapa și ardeiul se feliază, apoi  se așează între  feliile de carne. Pălăriile ciupercilor se umplă cu bacon și se așează de jur, împrejurul cotletului.  Se introduce vasul cu cotletul, în cuptorul preîncins, ptr cca. 15 minute la foc iute, neacoperit. După aceea se acoperă și se lasă la înăbușit, cca. 40 minute, la foc mic, eventual se stropește cu puțin vin alb sec sau apă, după gustul fiecăruia.

Se servește ca atare sau alături de diverse garnituri ;)

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu os la cuptor!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]