Cotlet de porc cu rosii si spanac

de vero_closca in Porc, 29 Mai 2011 | 6275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc feliat
  • 500g spanac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 rosii mari
  • 1 legatura mica de marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu rosii si spanac:

Se spala carnea si verdeturile si se usuca cu un servet curat.

Se condimenteaza cotletul cu sare,piper si cimbru si se rumenewste pe ambele parti in uleiul de masline apoi se adauga ceapa verde taiata segmente si dupa cateva minute rosiile taiate cuburi.

Cand rosiile incep sa se patrunda se adauga spanacul si se acopera tigaia cu un capac.

Se lasa sa se intrepatrunda gusturile si sa se inmoaie spanacul.

Se serveste presarat cu marar verde!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu rosii si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la gratar cu sos vanatoresc