Cotlet de porc cu sos de mustar si bere

de cristeena20 in Porc, 15 Mar 2014 | 21395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de cotlet (cu os sau fara os)
  • sare, piper, usturoi pisat, sos picant, 1 lingura pasta de paprika ,1/2 pahar de vin alb
  • 50 grame margarina
  • 1 cutie de condiment Knorr natura cu carne
  • mustar (cca 2 linguri)
  • 1 bere mini
  • 1 cutie de smantana dulce pentru gatit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de mustar si bere:

- condimentam bine feliile de carne cu sare, piper, usturoi pisat si pasta paprika, dupa preferinta cu sos picant. Turnam vinul alb si dam la rece, acoperite pentru cel putin 2 ore. Eu le-am tinut de seara trecuta.

- In tigaie punem margarina la incalzit si punem feliile de cotlet sa se prajeasca la foc mediu , intorcandu-le pe ambele parti. Cand sunt gata le scoatem intr-un vas si in sosul lasat de la carne in tigaie aduagam marinata in care au stat feliile de carne . Adaugam apoi continutul cutiutei de condiment knorr , amestecand continuu cu un tel. Apoi trecem sosul rezultat prin strecuratoare si il punem iar in tigaie sa fiarba, amestecand mereu. Punem apoi mustarul, berea (cca 300 ml ) si la final smantana.Adaugam feliile de carne si mai lasam cca 2 minute. Adaugam piper proaspat macinat la final.

- eu am servit alaturi de orez alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de mustar si bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (15)

Rocsi 1

15.03.2014, 20:23

O bunatate

Valclaudia 1

15.03.2014, 20:48

MotanLaOale 1

16.03.2014, 09:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos de mustar