Cotlet de porc impanat cu ceafa marinata

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 19 Apr 2014 | 11671 vizualizari

 

Am trecut la fripturisioane...aia de miel pentru mine si porcusorul pentru baietii mei...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc cu os
  • 3 cefe marinate-asa le-am cumparat
  • condimente Kotani pentru carne de porc
  • usturoi verde
  • un pahar vin rosu
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc impanat cu ceafa marinata:

Crestam cotletul pana la os,ungem cu ulei si imbracam in condimente.Intre crestaturi punem ceafa marinata si usturoiul taiat maurunt,turnam un pahar cu vin rosu,acoperim vasul de yena cu folie alimentara si lasam cca 15 ore.apoi introducem vasul in cuptor si alsam la foc mic cca 2 ore,din cand in cand mai luam din zeama lasata si stropim pe toate partile.Se poate servi atat rece cat si calda,cu orice garnitura sau cu o salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc impanat cu ceafa marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]