Cotlet de porc in crusta de mustar si fulgi de porumb

de Dea_Dea in Porc, 17 Iul 2013 | 3294 vizualizari

 

Am ales cotletul de porc pentru ca se face repede!

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de cotlet de porc
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 gr fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in crusta de mustar si fulgi de porumb:

Feliile de cotlet se bat cu ciocanul de snitele.

In castron se pune mustarul, sarea, piperul si boiaua si se amesteca.

Fulgii de porumb se sfarama cu blender-ul.

Se ung feliile de carne cu mustar, se dau prin fulgi si se pun la rumenit in uleiul incins.

 

 

TIPS-URI

1

Fulgii de porumb se pot inlocui cu pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in crusta de mustar si fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura a la Motan