Cotlet de porc in sos de rosii cu usturoi

de miki_a in Porc, 21 Sep 2016 | 4590 vizualizari

 

"Ziua cand imi rasfat nevasta"
O rețetă numai bună când ai bucăți de carne rămase de la alte măncăruri...pui un sos, faci o garnitură și gata masa :D ! 

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cotlet de porc (rămas de aici http://www.bucataras.ro/retete/mancarica-de-mazare-cu-cotlet-de-porc-79184.html);
  • 3 căței de usturoi;
  • 300 ml. suc gros de roșii (de preferat făcut în casă);
  • sare și piper după gust;
  • 1 lingură cu ulei de floarea-soarelui.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de rosii cu usturoi:

Pentru început, am tăiat bucățile de carne rămasă în cuburi potrivite.

Într-o tigaie adăncă, am încins uleiul și am pus bucățelele de carne. Am mai rumenit-o un pic căt să prindă din nou culoare.

Cât timp sfărâia tigaia, am tocat mărunt usturoiul și l-am amestecat cu sosul de roșii. 

Când furculița a pătruns ușor în carne, am adăugat sosul și am mai lăsat la fiert vreo 10 minute. 

Potrivim gustul de sare și piper (de regulă, eu nu mai adaug nimic, sosul folosit de mine având destul de multe condimente la bază plus verdețuri).

Servim alături de garnitura dorită (cartofi fierți sau prăjiți, pireuri, orez, paste) și salate / murături.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de rosii cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Ina 1

22.09.2016, 12:14

vin la masa

Rocsi 1

22.09.2016, 20:20

Bun preparatul tau!

RuxyRux 1

25.09.2016, 23:04

Cred ca e tare tare gustos preparatul tau draga mea...asa o mancarica satioasa ca la mama acasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta rapida