Asa imi place mie carnea de porc , si de cate ori pun mana pe cate o bucata frumoasa de carne o gatesc in felul asta
Cotletul de porc cu putina grasime il ungem cu putin ulei pe toate partile . Pe un fund de lemn punem sare si piper si rostogolim cotletul prin ele in asa fel incat sa se prinda bine pe toate partile condimentele . (Precizes ca eu am folosit un cotlet de 1.5 kg si am pus o lingurita jumate de sare , si jumate de lingurita piper . )
Intr-o tigaie pusa la incins (tigaie antiaderenta ) punem cotletul la prajit , pentru cateva minute pe o parte si pe alta . Nu punem ulei in tigaie . Il lasam sa se rumeneasca ca si in imaginea nr.3.
Dupa ce cotletul se rumeneste pe toate partile il mutam in tava , il acoperim cu folie de aluminium si dam la cuptor . Dupa o ora il scoatem si il servim alaturi de garniture preferata .
Sosul care se formeaza l-am luat separat intr-un castron mic si am pus peste carnea feliata.
Eu am pus la cuptor legume : cartofi, morcovi si sfecla rosie . Am curatat legumele , le-am taiat si le-am asezat intr-o tava . Am pus putin ulei, sare si piper si le-am acopeit cu folie de aluminiu.
Va doresc POFTA MARE !!!!
1
mancare din carne
2
carne de porc