Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume

de ala_oancea in Porc, 27 Mai 2009 | 16358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 punga baby carrots congelati
  • 3 cepe rosii mici
  • 5 cotlete de porc fara os
  • sare, piper, boia
  • frunze de patrunjel
  • ulei de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume:

Se toarna putin ulei in tava si se aseaza cartofii taiati rondele, morcovii si ceapa taiata in bucati mari. Se presara cu frunze de patrunjel. Cotletele se condimenteaza cu sare, piper si boia si se aseaza peste legume. Se stopesc legumele si canea cu ulei si se dau la cuptor pentru o ora la foc mai mic, iar apoi 10-15 minute la foc mare.

Am servit cu mujdei :) Legumele au fost atat de bune ... se topeau in gura, si cu un gust dulceag ca nu le-am condimentat deloc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos de soia