Cotlet la cuptor cu piure de cartofi

de cocolina in Porc, 26 Apr 2012 | 5474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii cotlet afumat
  • 50ml vin alb
  • boia dulce
  • ulei masline
  • 3 catei usturoi
  • piper
  • sare
  • Pentru piure:
  • 6 cartofi mai mari
  • margarina
  • lapte
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet la cuptor cu piure de cartofi:

Cotletul se taie felii de 1 cm grosime si se condimenteaza cu boia dulce, piper si putina sare. Intr-o tava se pune putin ulei, se aseaza cotletul, se adauga 50ml vin, usturoiul taiat felii si se acopera cu folie de aluminiu. Se baga la cuptor la temperatura de 150 grade pentru 20 minute. Dupa ce au trecut 20 minute se ia folia de aluminiu de pe tava si se mai lasa circa 5-10 minute sa se rumeneasca putin.

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert cu apa si putina sare. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, se piseaza bine, se adauga margarina, lapte si putina sare dupa gust. Se amesteca si se serveste cald cu cotletul.

POFTA BUNA!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet la cuptor cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos de rodie