Cotlet tiganesc

de ianculubita in Porc, 12 Feb 2014 | 6488 vizualizari

 

Este o mancare putin mai grea,cu calorii,nerecomandata persoanelor cu dieta dar gustul este irezistibil.

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc
  • 200 g ciuperci
  • 100 g muschi tiganesc sau sunca taraneasca
  • 1ceapa
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 3-4catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet tiganesc:

Cotletele usor batute,condimentate,le trecem prin faina,le prajim putin si le scoatem pe farfurie;

in uleiul ramas calim muschiul taiat suvite,le scoatem si le ele apoi calim ciupercile feliate adaugand putin ulei daca nu a mai ramas si le scoatem dupa ce a scazut apa din ele;

calim apoi ceapa tocata marunt,adaugam vinul,lasam sa fiarba pana se evapora alcoolul,adaugam rosiile pasate si lasam sa fiarba pana scade;adaugam aici dafinul,cimbru,boia,carnea,2cani cu apa,mai condimentam dupa gust,acoperim si lasam la foc mic 30-40min;

dupa acest timp,adaugam ciupercile,muschiul,usturoiul pisat,putina verdeata si dupa 5 min oprim focul si servim cu orice garnitura doreste fiecare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet tiganesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]