Cous-cous marocan cu crenvursti, masline si tofu

de ala_oancea in Salate, 19 Oct 2009 | 5258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr cous-cous
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • sare, piper, chimen, coriandru
  • patrunjel verde
  • cremvursti de pui
  • masline verzi cu ardei
  • tofu afumat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-cous marocan cu crenvursti, masline si tofu:

Se caleste ceapa in putin ulei de masline, se adauga usturoiul si ardeiul iute tocate marunt. Se adauga poi cous-cous-ul.
Se lasa sa se calesca putin, apoi se adauga apa, putin cate putin amestecand si verificand daca este fiert cous-cous-ul.
Se condimenteaza cu sare, piper, chimen si corandru macinate. La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.
Am servit ca si salata rece, cu crevursti prajiti in cuptor, masline si tofu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous marocan cu crenvursti, masline si tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]