Covrigei cu branza si cascaval

de Criss in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2015 | 8931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 ou 
  • 1 galbenus de ou
  • 200 g unt/margarina
  • 200 g branza framantata sau branza de burduf
  • 2 lingura smantana
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ou batut
  • chimen/mac/susan (eu prefer chimenul)
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu branza si cascaval:


Intr-un vas se amesteca faina cu sarea si drojdia uscata. Se adauga untul/margarina, branza framantata . Se amesteca pana se obtine un aluat nisipos. Se adauga smantana, oul, galbenusul si laptele caldut in care am dizolvat o lingurita de zahar.

Se framanta aluatul si se lasa la dospit timp de o ora. Se intinde apoi o foaie de aproximativ 7 mm, se decupeaza cu formele de covrigei, se ung covrigeii cu ou batut, se presara chimen si cascaval din belsug. Se pun covrigeii in tava pe hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit pana devin aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (11)

Criss 1

03.02.2015, 13:01

mirela0911 1

03.02.2015, 14:33

Ce ne mai plac covrigeii!

Criss 1

04.02.2015, 05:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Romanian Dragobets