Cozonac cu Fanta (de post)

de Rocsi in Dulciuri, 29 Mar 2014 | 43952 vizualizari

COMENTARII (75)

Diana132 1

12.04.2014, 19:10

Si eu vreau ..

Rocsi 1

12.04.2014, 19:47

Diana

mihaelar63 1

07.04.2015, 03:44

Valclaudia 1

07.04.2015, 06:32

Ce bine arata! Primesc si eu o feliuta la cafea, nu-i asa?

mirela0911 1

07.04.2015, 06:50

Ce frumos e si delicios!

Rocsi 1

07.04.2015, 11:05

Mihaela

Rocsi 1

07.04.2015, 11:05

Claudia e cam veche reteta, nu mai am

Rocsi 1

07.04.2015, 11:05

Multumesc Mirela

Criss 1

07.04.2015, 11:55

Ce pufosenie! N-am incercat niciodata sa fac aluat de post, exceptand painea, dar cozonac n-am facut niciodata decat cel clasic.

Bya Ralu 1

07.04.2015, 16:33

Rocsi 1

07.04.2015, 20:15

Criss, poti incerca

Rocsi 1

07.04.2015, 20:15

Bianca

navidad_2017 1

24.02.2018, 13:11

Incredibil si surprinzator de bun! Noi am adaugat in aluat 100g de unt topit (postul catolic e mai permisiv) si ceva mai multa drojdie si zahar; iar la umplutura am folosit lapte in loc de apa si stafide macerate in coniac in loc de rahat (nu avem ). L-am facut ptr brunch-ul de maine, dar deja e "amintire" (l-am mancat caldut, rupand bucati din el); va trebui refacut urgent, in portie cel putin dubla! Multumim ptr reteta!

Rocsi 1

24.02.2018, 19:07

Navidad, ma bucur mult ca a fost pe placul dumneavoastra. Dulciurile de post sunt delicioase, cel putin noua ne plac foarte mult. Da, este adevarat ca la catolici postul este mai permisiv, stiu ca am avut doua colege catolice in scoala primara.

navidad_2017 1

04.03.2018, 11:47

Am refacut ieri (in portie dubla!) cozonacul, urmand de aceasta data ad literam reteta Dvs ptr aluat si a iesit la fel de minunat! Unul l-am umplut cu crema de alune (n-am mai avut nuca! ). In restul de aluat am inglobat pe langa stafide, cuburi din coji de citrice zaharisite si a iesit ca un Panettone bun-bun de tot; nefiind umplut, a crescut mult mai mult si a iesit si mai pufos si aerat. Inca o data si !

Rocsi 1

04.03.2018, 18:57

Va multumesc mult!

MariaVerdes 1

18.11.2018, 15:31

Buna ziua! Va rog sa mi spuneti daca drojdia este proaspata sau uscata. Multumesc

Rocsi 1

18.11.2018, 21:37

Buna seara. Am folosit drojdia proaspata.

gaby_gabytza 1

07.12.2019, 13:28

Minunata idee

Rocsi 1

07.12.2019, 19:54

Multumesc, Gaby!

abstract01 1

28.11.2020, 01:52

foarte bun

dantes 1

18.11.2021, 10:23

Bun!

Rocsi 1

18.11.2021, 21:57

Multumesc!

Anett 1

07.05.2022, 19:52

Foarte interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post