"Cozonac" de carne

de mihaelar63 in Mezel de casa, 11 Dec 2014 | 12493 vizualizari

 

Am avut ramasa o mana buna de carne tocata de la prepararea unei ciorbe de perisoare . Decat sa o congelez am ales sa prepar un cozonac de carne .

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne tocata vita+ porc
  • 100 gr masline
  • 150 gr carnaciori semi-afumati
  • 150 gr morcovi
  • 150 gr mini-mozzarella
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 tija telina apio
  • 1 ceapa mica
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cozonac" de carne:

Morcovii , telina , ardeiul si ceapa  se taie  cuburi si se amesteca cu carnea, ouale , pesmetul ,mozzarella , masline ,carnaciori rondele , sare si boia . 

Se uda o foie de copt si cu ajutorul ei se formeaza un sul de carne tocata care se transfera cu tot cu hartie intr-o tava de cozonac .

Se coace la cuptor  30-40 minute pana incepe sa se rumeneasca si este ferm la apasare .

Se taie dupa racire .

Serviti cu garnitura preferata ca fel principal , cu verdeturi ca aperitiv .

TIPS-URI

1

Se poate servi si rece la mic-dejun sau in sandvis la pachet .

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cozonac" de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă