,, COZONAC'' DE CARNE SI SUNCA

de mihaelar63 in Porc, 29 Noi 2012 | 8353 vizualizari

 

La sfarsit de saptamana sau ocazional trebuie sa fac mai multe preparate pentru a pune la pachet si fiului meu . Sa nu rabde puiul mamei de foame macar doua zile sa aiba papica de acasa . Initial dorisem sa fac chiftelute , dar cum era tarziu si eu obosita am simplificat modul de preparare . Am mai adugat ce se gasea ,, disponibil ''si am copt la cuptor , deci si mai sanatos .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata porc
  • 250 gr sunca
  • 100 gr masline fara samburi
  • 1/2 cana codite de ceapa
  • 1/2 cana ardei rosu
  • 2 oua
  • 2 linguri sos worchester
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ,, COZONAC'' DE CARNE SI SUNCA:

  1.  Carnea tocata se amesteca cu  sunca ,ceapa ardeiul si maslinele maruntite .
  2.  Se amesteca bine cu restul ingredientelor si se pune intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt .
  3. Coceti la cuptor 45 min .
  4.  Simplu ca buna ziua !!!

TIPS-URI

1

Daca compozitia va pare prea moale mai adugati putin pesmet .

2

Reteta este versatila , te poti juca , data vitoare se pot pune si alte ingrediente cu carnaciori , usturoi etc .

3

Calda o poti servi cu un sos de rosii si garnitura .

4

Rece poate fi servita ca aperitiv sau pur si simplu in sandwich-ul ptr serviciu sau scoala - mai buna alternativa decat cu mezeluri din comert .

Daca ti-a placut reteta noastra ",, COZONAC'' DE CARNE SI SUNCA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu legume si cimbru