Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre.

de laylalala in Crap / Caras, 23 Mai 2010 | 6502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bulb de fenicul, curat si tocat fin (frunzele se pot pastra pentru ornare)
  • 1 ceapa rosie, tocata 
  • 4 fileuri de crap (aprox.125 gr fiecare)
  • sare si piepr negru
  • coaja rasa si sucul de la 1 lamaie
  • 2 linguri capere
  • 1 catel de usuroi, tocat marunt
  • 6 masline negre, fara samburi, tocate marunt
  • 1 praf de boia
  • 150 ml vin alb sec
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre.:

Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.
Intr-un vas termorezistent (atat de mare incat pestele sa incapa intr-un singur strat) se aranjeaza feniculul, apoi se adauga ceapa si pestele.Se asezoneaza dupa gust, apoi se presara caperele, usturoiul, maslinele, boiaua si coaja rasa de lamaie.Se toarna deasupra vinul si sucul de lamaie,se acopera vasul cu capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor 20 minute, pana cand carnea pestelui devine opaca si se sfarama usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]