Crap la cuptor pe pat de legume

de deyutzky in Crap / Caras, 22 Sep 2013 | 12525 vizualizari

 

Un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati crap
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 4 catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • busuioc
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor pe pat de legume:

Pestele se curata, se spala bine si se sareaza dupa gust. Legumele se curata si se spala bine. Morcovii se taie rondele, ceapa pestisori, rosiile cubulete, iar usturoiul felii. Se pun toate legumele intr-un bol, se pun sare, piper si busuioc si se amesteca. Se unge o tava cu ulei, se pun toate legumele, iar peste legume se pun bucatile de peste.

Ungem cu putin ulei fiecare bucata de peste pentru a se rumeni frumos. Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la foc mic.

Dupa jumatate de ora se indeparteaza folia si se da iar la cuptor pentru inca 35-40 de minute (se verifica daca legumele sunt facute, daca nu, se mai lasa cateva minute in plus).

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caras prajit, cu mujdei si mamaliguta