Crap la cuptor pe pat de morcov

de Bucataras Medi in Peste, 22 Aug 2011 | 8013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati crap(eu am avut un crap mare, cam de 8 kg pe carel-am transat si din care am folosit si pentru aceasta reteta)
  • 4-5 morcovi
  • 2 lamai
  • 1pahar cu vin alb sec
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor pe pat de morcov:

Curatam si apoi spalam morcovii.Ii taiem rondele mai groase si ii asezam apoi intr-o tava. Ii stropim cu putin ulei de masline si presaram peste ei cimbru uscat. Bucatile de peste dupa ce le-am spalat bine, le stergem cu ajutorul unui prosop absorbant, le condimentam dupa gustul fiecaruia cu sare si piper si le asezam deasupra rondelelor de morcovi. Stropim totul cu zeama de la o lamaie, iar cealalta lamaie o taiem cubulete mici pe care le asezam peste bucatile de peste.Turnam paharul de vin peste peste si dam la cuptor. Din cand in cand mai stropim bucatile de peste cu sosul din tava.Tinem la cuptor pana cand pestele este bine facut si rumenit. Scoatem apoi tava din cuptor, lasam sa se racoreasca putin si servim pestele alaturi de rondelele de morcovi si un orez cu legume.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor pe pat de morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

DIANA B 1

27.08.2011, 11:47


Medi am facut si eu ceva de-acest gen ,, crap la soare pe pled de nuiele"

mihaelar63 1

06.10.2011, 17:48

Foarte apetisanta combinatie
Iar imaginea ...

mena29 1

14.10.2011, 21:12

asta e reactia mea la reteta asta...sunt topita dupa peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]