Crap sarbesc la cuptor

de Rahela Velicu in Crap / Caras, 23 Mar 2017 | 3734 vizualizari

 

O reteta cu crap proaspat de Dunare, foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 crap (fara cap si coada)
  • 4-5 cartofi
  • 4-5 cepe mari
  • 200 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap sarbesc la cuptor:

Mai intai, prajim bucatile de crap in ulei incins. pe ambele parti. In acelasi ulei, prajim si cartofii taiati cuburi mai mari. Nu-i lasam sa se prajeasca bine, doar sa se rumeneasca putin.

In acelasi ulei in care am prajit pestele si cartofii, prajim si ceapa taiata julienne. Dupa ce se caleste ceapa, adaugam vinul,1 cana de apa, sare, piper si ardei boia dulce si mai lasam 2-3 minute pe foc.

Punem intr-o cratita cartofii, adaugam apoi sosul de ceapa, iar deasupra punem pestele. Cartofii trebuie sa fie in zeama, daca nu este suficienta, mai adaugam putina apa.

Presaram sare deasupra pestelui, presaram marar tocat si dam la cuptor, 30-35 de minute sau pana cand cartofii vor fi fierti.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si rosii deasupra.

2

Merge cu orice tip de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap sarbesc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]