Creier de porc pane

de RoXx in Porc, 9 Oct 2012 | 5750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr creier de porc
  • 2 oua
  • 200 gr faina
  • 250 -200 gr pesmet
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier de porc pane:

Creierul se spala bine. Intr-o oala se pune apa cu sare si se lasa creierul la fiert timp de 10 minute din momentul in care fierbe apa. Daca se formeaza spuma , se indeparteaza cu o spumiera. Creierul racit in prealabil se taie in bucatele de marime potrivita.

Intr-un castron batem ouale si adaugam sare si piper. Pe o farfurie punem faina iar pe alta pesmetul. Fiecare bucatica de creier se da prin faina apoi prin ou si ultima data prin pesmet, dupa care se prajeste pe ambele parti pana se rumeneste intr-o tigaie cu uleiul incins. Bucatelele prajite le scoatem pe o farfurie peste care am pus servetele absorbante pentru surplusul de ulei .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier de porc pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]